«Біблія для туристів» назвала три найпопулярніші напрями: яка країна визнана найкращою

Американське видання для мандрівників Condé Nast Traveller назвало три найкращі напрямки у світі. Журнал, який прийнято вважати «біблією для туристів», також назвав найкращу країну 2023 року.

Японія

Фото – pexels.com/Belle Co

Журнал Condé Nast Traveller провів опитування понад півмільйона туристів з усього світу, поцікавившись у них, яку країну вони вважають найкращою у світі за 2023 рік, інформує «НБН».

За результатами опитування мандрівників, перше місце у рейтингу видання Readers’ Choice Awards 2023 стала Японія. Туристи, які відвідали країну Вранішнього Сонця, у захваті від її природних чудес, цвітіння сакури та багатовікових традицій – бойових мистецтв, танців гейш, фестивалів і чайних церемоній.

Друге місце у списку посіла Італія, на території якої знаходиться велика кількість визначних пам’яток, включених до списку об’єктів Світової спадщини ЮНЕСКО. Країна відома не лише історичними будівлями та гарними місцями, а й піщаними пляжами, індустрією моди, а також смачною місцевою кухнею.

Трійку лідерів закрила Греція, яка також щороку приваблює мільйони мандрівників з усього світу. Країна вважається колискою європейської цивілізації, хранителькою античної спадщини та джерелом класичного мистецтва, а також славиться пляжним відпочинком та своїм виноробством.

Раніше одну з найпопулярніших серед туристів країн визнали найнещаснішою в Європі.

Exit mobile version