Як суттєво заощадити на відпочинку: експерт з подорожей дала кілька рекомендацій туристам

Експерт із подорожей Eurocamp Карен Вільямс дала кілька простих порад туристам, які допоможуть їм суттєво заощадити гроші під час поїздок та відпустки.

Економія на відпочинку

Фото – Torsten Dettlaff / pexels.com

Тревел-гід радить туристам, якщо у них немає фіксованих днів відправлення чи прибуття, купувати квитки на транспортні перевезення, які відправляються в середині тижня, оскільки на вихідних ціни на рейси зростають, пише «НБН» із посиланням на видання Express.

Вільямс рекомендує не відмовлятися від розсилки повідомлень від тревелкомпаній – це дозволить не пропускати найвигідніші пропозиції для відпочинку.

Також експерт із подорожей радить шукати альтернативу польотам, якщо є така можливість, наприклад, добиратися до місця відпочинку поїздом. Це може дозволити туристам серйозно заощадити.

Як вважає Вільямс, краще вирушати у відпустку разом із родичами чи друзями, щоб розділити вартість проживання чи забронювати житло за фіксованою ціною, а не платити окремо за кожну людину.

Тревел-гід зазначає, що також іноді вигідно відмовитися від подорожі із додатком «все включено». Часто компанії закладають на харчування значні суми, проте якщо ви виберете відпочинок у будинку з власною кухнею, це дозволить заощадити гроші.

Раніше стюардеса перерахувала найбрудніші місця в літаку, до яких вона не радить торкатися туристам.

Exit mobile version