Тільки збільшують вагу багажу: експерт із подорожей назвав зайві речі у ручній поклажі

Якщо ви плануєте переліт бюджетними авіакомпаніями, такими як Ryanair та easyJet, вам краще викласти вдома деякі речі з ручної поклажі, щоб не сплачувати штраф за перевищення ваги багажу. Експерт із подорожей дав просту пораду туристам.

Валіза

Фото – nappy / pexels.com

Генеральний директор Trtl Travel Метью Корріган радить туристам використовувати стратегічний підхід до упаковки речей у ручну поклажу, максимально використовуючи норму багажу, повідомляє «НБН» із посиланням на британське видання Daily Express.

Часто люди ламають голову над тим, що залишити вдома із необхідних речей. Експерт із подорожей радить не брати з собою те, що зазвичай видають гостям у готелях, наприклад, шампуні, мило, рушники чи фен.

Якщо раптом засобів гігієни в номері не буде, їх можна буде купити у пункті призначення. У будь-якому випадку на їх придбання ви витратите менше грошей, ніж на сплату штрафу за перевищення ваги ручної поклажі. Також намагайтеся брати в поїздку тільки ті речі, якими ви дійсно користуватиметеся.

Нагадаємо, начальник аеропорту пояснив туристам, як уникнути проблем із багажем. За його словами, валіза має бути «правильного» кольору.

Exit mobile version