Автобус та поїзд – транспорт з обмеженим простором та закритими вікнами, тому перш ніж пакувати їжу, потрібно ретельно продумати меню. Важливо брати з собою продукти, які не мають сильного запаху, інакше кондиціонер рознесе його по салону, що створить дискомфорт для пасажирів.
Про це пише видання «НБН» з посиланням на «УНІАН».
Для поїздок на далекі дистанції автобусом варто взяти воду, сік, снеки, горіхи, сухофрукти, батончики, печиво, хлібці, бутерброди з сиром та овочами, кефір чи йогурт, нарізані овочі чи фрукти. У сендвічах повинна бути начинка без сильного запаху.
У поїзд також можна взяти ці продукти, крім того, пюре, супи або локшину швидкого приготування. Добре наситить запечене м’ясо зі свіжими овочами.
Як повідомлялося, експерт з подорожей перерахував продукти, які не можна вживати перед авіаперельотом та під час нього.