Україна отримає танки від Північної Македонії: озброєння вже в дорозі

Українська держава для протистояння російській агресії отримає чергове озброєння. На цей раз йдеться про танки Т-72 від Північної Македонії.

Військова допомога

Україна отримає чергову допомогу від Італії. Фото - korrespondent.net

Як інформує «НБН» із посиланням на інформацію ЗМІ, македонська РТС повідомила, що Північна Македонія надасть Українській державі танки Т-72 радянського зразка. У цій країні планували знімати з озброєння вже найближчими роками.

Наголошується, що Міноборони Північної Македонії підтвердило передачу Києву танків Т-72. Це сталося після того, як у Мережі з’явилися кадри із колоною техніки.

У Міноборони наголосили, що танки були на озброєнні у підрозділі, який зовсім скоро вже розформують. У результаті було ухвалено рішення про передачу цієї військової техніки Збройним силам України.

Крім того, таке своє рішення македонці пояснили тим, що за кілька років цю техніку вони повинні однаково замінювати сучасними танками. Яка кількість танків передається Україні, поки що не уточнюється.

Однак при цьому відомо, що Північна Македонія має на своєму озброєнні близько тридцяти танків Т-72.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що якби наша країна вступила до НАТО, то Путін втратив би владу.

Exit mobile version