Потужні санкції вплинули на просування військ РФ вглиб України: в Пентагоні розповіли про ефекти економічних обмежень

Сполучені Штати Америки, Канада, Європейський Союз та інші країни нашого світу почали активно вводити економічні обмеження у відношенні держав-окупантів Російської Федерації після початку повномасштабного вторгнення РФ на територію Української держави. І вже зараз можна говорити про їх ефект.

Пентагон

Пентагон почав прискорену закупівлю зброї для допомоги ЗСУ. Фото - GETTY

Як інформує «НБН», в Пентагоні оприлюднили дані щодо того, що в результаті нападу Росії на територію України за агресором був нанесений потужний санкційний удар, ефект від чого став помітним тільки зараз.


Так, відомо, що в оборонному відомстві США один із чиновників підкреслив, що російське вторгнення сповільнюється до повзучого. Також він додав, що наступ і зовсім зупиняється на деяких напрямках, або ж повертається навпаки. Наприклад, це помітно в районі Херсону.

Міністерство оборони США продовжує проводити тісні консультації з оборонним відомством України для гарантування того, що необхідні матеріальні кошти, зокрема боєприпаси, вже скоро прибудуть для потреб ВСУ.

Згідно зі словами американського чиновника з Пентагону, вже зараз Штати збирають черговий пакет допомоги для України.

Раніше Андрій Єрмак висловив впевненість у тому, що кращими гарантіями безпеки для України є санкції, а також поставки зброї для ВСУ.

Exit mobile version