У США висловилися щодо застосування ядерної зброї: Блінкен озвучив головні умови

Глава Державного департаменту США Ентоні Блінкен висловився щодо використання ядерної зброї. Він озвучив умови, за яких Вашингтон віддасть відповідний наказ.

Ентоні Блінкен

Ентоні Блінкен. Фото – peoples.ru

На конференції держав-учасниць Договору про нерозповсюдження ядерної зброї чиновник запевнив, що американське керівництво відкриє «ядерну валізку» лише за надзвичайних обставин, інформує «НБН».

Керівник Держдепу наголосив, що він має на увазі захист життєво важливих інтересів його країни, а також її союзників та партнерів. Державний секретар нагадав, що стратегічні ядерні сили Америки мають стримувати ядерні атаки інших держав.

Нагадаємо, що заступник голови Держдепу Сполучених Штатів Вікторія Нуланд раніше заявляла, що Вашингтон не виключає, що кремлівський диктатор Володимир Путін може натиснути на «червону кнопку».

У зв’язку із можливістю ядерної атаки з боку РФ бригадний генерал США Марк Арнольд висловився щодо погроз Кремля. Військовослужбовець заявив, що Захід не повинен піддаватися на ядерний шантаж країни-агресора і розповів, що мають зробити Америка та НАТО у відношенні до Росії.

Exit mobile version