Окупанти деморалізовані через HIMARS: аналітики ISW розповіли, що задумав Путін по Україні

Окупанти деморалізовані через HIMARS: аналітики ISW розповіли, що задумав Путін по Україні Фахівці у галузі ведення війни розповіли, на які кроки пішов голова Кремля Володимир Путін, щоб вести бойові дії на території України. Як інформує «НБН», експерти Інституту вивчення війни заявили, що у певних областях Російської Федерації розпочався процес формування добровольчих батальйонів для бойових дій на території Української держави. Зокрема, йдеться про Курганську область, Новосибірську, Ульянівську, а також Саратовську. Очевидно, війська Російської Федерації прийняли рішення йти у фронтальну атаку на Авдіївку з тимчасово захоплених земель Донецької області, а не чекати на момент, коли зі своїх оборонних позицій там зможуть відступити українські військовослужбовці. Згідно з припущенням ISW, виходячи з усіх занепокоєнь оборонного відомства Російської Федерації, а також їхніх останніх заяв, українські захисники ударами з ракетних систем «Хаймарс» вельми деморалізують військових держав-окупантів. Крім того, посилаючись на дані, які вдалося зібрати, фахівці Інституту вивчення війни зазначають, що Київ не має достовірних даних щодо загиблих і «трисотих» внаслідок вибуху в колонії на території Оленівки (окупована частина Донбасу). Не винятком, за словами експертів, є те, що Іран насправді міг відправити Росії для польових випробувань першу партію безпілотних літальних апаратів. Раніше аналітики ISW припустили, що Володимир Путін наказав захопити територію Харківської області.

Військові РФ

Цілі Путіна не змінились Фото - lb.ua

Як інформує «НБН», експерти Інституту вивчення війни заявили, що у певних областях Російської Федерації розпочався процес формування добровольчих батальйонів для бойових дій на території Української держави.

Зокрема, йдеться про Курганську область, Новосибірську, Ульянівську, а також Саратовську.

Очевидно, війська Російської Федерації прийняли рішення йти у фронтальну атаку на Авдіївку з тимчасово захоплених земель Донецької області, а не чекати на момент, коли зі своїх оборонних позицій там зможуть відступити українські військовослужбовці.

Згідно з припущенням ISW, виходячи з усіх занепокоєнь оборонного відомства Російської Федерації, а також їхніх останніх заяв, українські захисники ударами з ракетних систем «Хаймарс» вельми деморалізують військових держав-окупантів.

Крім того, посилаючись на дані, які вдалося зібрати, фахівці Інституту вивчення війни зазначають, що Київ не має достовірних даних щодо загиблих і «трисотих» внаслідок вибуху в колонії на території Оленівки (окупована частина Донбасу).

Не винятком, за словами експертів, є те, що Іран насправді міг відправити Росії для польових випробувань першу партію безпілотних літальних апаратів.

Раніше аналітики ISW припустили, що Володимир Путін наказав захопити територію Харківської області.

Exit mobile version