У Міноборони США розповіли про важливу військову допомогу, яку вже отримала Україна

В оборонному відомстві Сполучених Штатів Америки розповіли про важливу військову допомогу, яку Україна вже отримала у попередніх пакетах підтримки.

Пентагон

Пентагон почав прискорену закупівлю зброї для допомоги ЗСУ. Фото - GETTY

Як інформує «НБН» із посиланням на «Голос Америки», заступник голови Міністерства оборони Сполучених Штатів Америки Колін Каль розповів про протирадіолокаційні ракети, які вже отримала Україна.

Дослівно із заяви американського військового чиновника:

«Нещодавно до пакетів військової допомоги для України Вашингтон включив деяку кількість протирадіолокаційних ракет, які можуть бути випущені з українських літаків, а також можуть вплинути на російські радари та інші речі».

Каль додав, що Сполучені Штати Америки, а також інші союзники надали допомогу Україні запчастинами та іншими деталями, щоб Україна підняла в небо більше винищувачів МіГ-29.

Раніше перед цим Міноборони США не оголошували офіційно про передачу Україні протирадіолокаційних ракет. Хоча наприкінці минулого місяця Олексій Рєзніков, який обіймає посаду голови оборонного відомства Української держави, заявляв, що наша країна має отримати таку допомогу від США.

Exit mobile version