У Підмосков’ї підірвали автомобіль із пропагандисткою та дочкою «ідеолога Путіна» (ВІДЕО)

На території Підмосков'я сталася резонансна надзвичайна подія. Поблизу селища Великі Вяземи стався вибух автотранспорту. У цей момент автомобілем керувала російська пропагандистка, дочка "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна Дар'я. Відомо, що за життя вона писала матеріали для російських пропагандистських «Царгород» та RT.

Олександр та Дарія Дугіни

Під Москвою підірвали пропагандистку РФ. Фото - росЗМІ

Як інформує «НБН», про це йдеться у повідомленні Слідчого комітету Росії, а також російських засобах масової інформації.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

«Транспортний засіб «Тойота Прадо» вибухнув у районі селища Великі Вяземи, що у Підмосков’ї. Наслідками події стала загибель водія, що підтвердили в правоохоронних органах».

За інформацією деяких ЗМІ, через підрив транспортного засобу загинула дочка відомого громадського діяча Олександра Дугіна Дар’я. Дані слідства уточнюють, що підрив автомобіля загиблої стався двадцятого серпня близько двадцяти однієї години. У цей момент позашляховик рухався повним ходом.

За ймовірними даними силовиків Росії, вибуховий пристрій був встановлений усередині транспортного засобу. Крім того, у Мережі з’явилося відео, де сам Дугін стоїть на місці вибуху дочки.

https://youtu.be/7hZtQOcBy_Q

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, що в результаті вибухів на військовому аеродромі в Саках з ладу було виведено близько половини бойових літаків Путіна.

Exit mobile version