Пєсков назвав «істеричною» реакцію росіян на мобілізацію

Глава прес-служби президента Російської Федерації Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував бурхливу реакцію громадян Росії на звернення глави Кремля. Зокрема йдеться про мобілізацію на війну проти України.

Дмитро Пєсков

Песков о закзе Зеленского. Фото - Getty Images

Як повідомляє «НБН» з посиланням на росЗМІ, глава прес-служби президента Російської Федерації Володимира Путіна Дмитро Пєсков прокоментував бурхливу реакцію громадян Росії на звернення глави Кремля. Зокрема йдеться про мобілізацію на війну проти України.

Спікер Путіна заявив, що така реакція росіян на мобілізацію є «істеричною». За його словами, насправді немає жодних причин для істерики.

Дослівно із заяви Дмитра Пєскова:

«Можна було ще абияк зрозуміти таку істеричну реакцію в перші години після оголошення мобілізації. Однак, якщо подивитися з іншого боку, то вже вчора уряд Росії активував усі інформаційні лінії. Оборонне відомство нашої країни постійно відповідає усім питанням. Станом на даний момент дефіциту в роз’ясненнях немає. Просто необхідно вдумливо і тверезо ставитись до цього».

Нагадаємо, раніше російський правозахисник Марк Фейгін пояснив, хто замість студентів має вийти на вулиці Росії проти оголошеної мобілізації.

Exit mobile version