Шольц заявив, що Росія не зможе перемогти у війні проти України

Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц вибухнув гучною заявою про те, що Росія не зможе виграти війну проти Української держави. При цьому він додав, що Берлін, як і вся Європа, мають виграти в той же час власні «битви» у розпочатій Кремлем війні.

Олаф Шольц

Шольц про війну в Україні. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» із посиланням на «Укрінформ», канцлер наголосив, що зараз усі бачать жахливі картини війни, яку Російська Федерація розпочала проти Української держави та українського народу. Він додав, що всі чують новини про руйнування, безліч смертей тощо.

“Але при цьому всі ми також знаємо, що Російська Федерація цю війну не виграє”.

Крім іншого, керівник німецького уряду нагадав про те, що, крім військових дій на фронті, існує також безліч інших полів, на яких також ведуться битви. У тому числі, йшлося про голод, що є великою небезпекою для безлічі африканських країн, людей Південної Америки, Азії. Як наслідок було зроблено все для того, щоб з України можна було вивозити зерно, щоб голоду не було.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що канцлер Німеччини Олаф Шольц має намір закуповувати газ замість Росії у країн Перської затоки.

Exit mobile version