Підготуйте план екстреного виїзду – влада Чехії закликала своїх громадян залишити територію Росії

Влада Чеської республіки звернулася до своїх громадян, які проживають на території країни-агресора Російської Федерації. При цьому чехів закликали взагалі утриматися від поїздок на територію цієї держави. Це пов'язано із ситуацією з безпеки.

Чехія

В Чехії призвали громадян покинути РФ. Фото - АРА.AZ

Як повідомляє «НБН», про це йдеться у повідомленні зовнішньополітичного відомства Чехії.

Так, громадян Чеської республіки, які на сьогоднішній день знаходяться на території Російської Федерації, просять терміново зареєструватися в системі під назвою DROZD.

Дослівно з оприлюдненого повідомлення:

«Якщо зараз ви перебуваєте на території Росії, якщо ви вирішили залишитися в цій країні, навіть незважаючи на наше попередження, тоді будьте дуже уважні там, спостерігайте лише за перевіреними медіа. Також вам варто підготувати план екстреного виїзду із Росії».

Крім того, чехів закликають бути дуже уважними в Росії через мобілізацію, що проводиться в країні. Громадян Чехії також закликали уникати будь-яких мітингів та демонстративних акцій.

Насамкінець у МЗС Чехії попередили, що посольство країни в Москві може здійснювати свою роботу з перебоями. Причиною цього є натягнуті відносини між Російською Федерацією з НАТО та ЄС.

Нагадаємо, раніше ми озвучували деякі цікаві деталі щодо мобілізації у Росії.

Exit mobile version