Стало відомо про нову посаду Бориса Джонсона, пов’язану з Україною

Сьогодні стало відомо, що колишній глава британського уряду, справжній друг України Борис Джонсон отримав нову посаду в Консервативній партії. Наразі екс-прем'єр Сполученого Королівства очолює групу дружби з Українською державою.

Борис Джонсон

Джонсон о возможности мира с РФ. Фото - brc.ua

Як інформує «НБН» із посиланням на матеріал видання The Guardian, у Великій Британії колишній глава групи дружби з Україною Джон Віттінгдейл озвучив на з’їзді британських консерваторів ім’я свого наступника.

Зокрема, він зазначив, що рішення про призначення замість нього Бориса Джонсона було дуже очевидним, оскільки Борис Джонсон був одним із перших лідерів у світі, хто підтримував Українську державу.

Дослівно з оприлюдненого Віттінгдейлом повідомлення:

«У багатьох очевидна і найбільш гідна людина для того, щоб очолити цю організацію. Адже Борис Джонсон був першим, і не лише у Сполученому Королівстві, а й у всьому західному світі, хто рішуче виступив на підтримку народу Української держави».

 Сам колишній прем’єр-міністр Великобританії був відсутній на цьому з’їзді. Однак він зміг підтвердити, що погодиться вступити на цю посаду.

 Раніше Борис Джонсон висловив побоювання щодо війни РФ проти України.

Exit mobile version