У Держдумі РФ відреагували на пожежу на Кримському мості та пригрозили наслідками України

У Державній думі країни-агресора Російської Федерації відреагували на пожежу та вибух на Кримському мосту, пригрозивши при цьому Україні невідворотною відповіддю.

Леонід Слуцький

Слуцький погрожує Україні за ЧП на Кримському мості. Фото - mk.ru

Як інформує «НБН», у Телеграм голова Комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький погрожує Українській державі «невідворотними наслідками» після пожежі, якій передував вибух на Кримському мосту.

У своєму повідомленні він зазначив:

«Якщо український слід буде підтверджений у цьому НП на мосту через Керченську протоку, тоді наслідки будуть невідворотними. Відповідь має бути жорсткою. При цьому не обов’язково прямо в лоба».

Він додав, що Російська Федерація має великий досвід боротьби з тероризмом. Слуцький наголосив на тому, що це мають чудово розуміти ті, хто використовує такі методи. На думку голови Комітету Держдуми РФ у міжнародних справах, «за організацією такої атаки стоїть саме Київ».

«Адже це не просто надзвичайна подія. Це може бути актом тероризму, якому, як ми вже бачимо, аплодують у столицях європейських країн. Виявляється, глава естонського МЗС привітав із подією українські підрозділи спеціального призначення», – підсумував Слуцький.

Нагадаємо, раніше у ЗСУ відреагували на вибух та пожежу на Кримському мості.

Exit mobile version