Це пряма провокація світової війни із застосуванням ядерної зброї – Медведєв не виключив перемогу України та розпад Росії

Держава-окупант Російська Федерація, яка напала на Україну, вкотре пригрозила застосуванням ядерної зброї, говорячи про випадок, якщо ЗСУ деокупують раніше захоплені путінськими «вояками» українські території.

Дмитро Медведєв

Фото - 5.ua

Як повідомляє «НБН», відповідну заяву зробив колишній президент Росії Дмитро Медведєв у Телеграм.

Так, за словами заступника голови Ради безпеки РФ, Російська Федерація може завдати ядерного удару у відповідь на перемогу України у війні проти російських військ. Більше того, Медведєв вважає, що звільнення Збройними силами раніше захоплених військ РФ територій загрожує розпадом Росії.

Дослівно із повідомлення Дмитра Медведєва:

«Якщо не Росія переможе, то, мабуть, Україна. Ціль Києва вже озвучена. Це звільнення територій, які раніше їй належали. Інакше кажучи – відторгнення їхню відмінність від Росії. Це є загрозою існуванню нашої країни. Як наслідок, це стане прямим приводом для застосування ядерної зброї згідно з пунктом 19 Основ геополітики у галузі ядерного стримування».

При цьому всю відповідальність за злочинні дії Росії екс-прем’єр РФ Медведєв намагається перекласти на Захід. Серед нібито «причин» він назвав те, що Захід допомагає Україні зброєю у війні проти Росії.

Насамкінець Дмитро Медведєв додав, що врятувати світ від світової війни із застосуванням ядерної зброї може лише перемога країни-окупанта.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що війська РФ завдали удару по Бахмуту фосфорними снарядами.

Exit mobile version