Озвучено імена тих, хто переконав Путіна у необхідності вторгнення в Україну

Стали відомі імена тих, хто переконав Володимира Путіна у необхідності розпочати повномасштабне вторгнення Російської Федерації до української держави.

Володимир Путін

Путін про держінтереси РФ. Фото - gazeta.ru

Як пише «НБН», згідно з інформацією, оприлюдненою авторитетним виданням The Times, директор ФСБ Олександр Бортніков та секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев переконали президента Росії Володимира Путіна в тому, що потрібно розпочинати повномасштабне вторгнення в Українську державу.

Джерела засобів масової інформації інформують, що вік Путіна вплинув на рішення керівників силових, мовляв, у них залишається зовсім мало часу, для остаточного вирішення питання «західної агресії». Вони дійшли висновку, що треба було остаточно вирішити питання з Україною.

Сергій Рудий (псевдонім), джерело газети в уряді Росії, заявив, що до середини літа 2021 року в найближчому оточенні Володимира Путіна сформувалася «критична маса» думок про необхідність завдання військового удару. У той же час формат самого «удару» на той час визначено не було.

Але Патрушев та Бортніков ухвалили разом рішення, що вторгнення в Україну необхідно розпочинати вже до кінця літа минулого року. Далі все, що їм залишалося зробити, це переконати Путіна розпочати ці злочинні дії та підготувати сили для удару.

У свою чергу Сергія Шойгу видання The Times називає виконавцем, що вагається. У той же час більшість еліт Росії про наміри розпочати вторгнення ніхто не попереджав.

Також джерело зазначає, що Пєсков після початку вторгнення Росії в Україну заявило, що більшість членів Ради безпеки дізналися про підготовку вторгнення лише на засіданні двадцять першого лютого.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Дмитро Пєсков зробив заяву про досі не прийняте остаточне рішення Росією щодо «зернової угоди».

Exit mobile version