Майя Санду заявила, що Росія занурила Молдову у пітьму

Майя Санду зробила заяву про те, що офіційний Кишинів більше не має жодної довіри до Російської Федерації, влада якої вбиває одних людей, а інших залишає без тепла і світла.

Санду

Санду о вступлении в НАТО. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» із посиланням на «Європейську правду», на своїй сторінці у соціальній мережі «Фейсбук» Санду повідомила, що Москва занурила Молдову у темряву.

Дослівно з опублікованого президентом Молдови повідомлення:

«Російська Федерація занурила у темряву Молдову. В Україні війна, започаткована Росією, вбиває людей. Там руйнуються житлові будинки, а також енергетична інфраструктура. Ми не можемо мати довіру до такого режиму, який сьогодні залишає нас без тепла та світла, яке спеціально вбиває людей. І все тільки заради того, щоб інші народи жили у злиднях, а також приниженнях. Нашим єдиним шляхом, майбутнім шляхом Молдови, як би зараз важко нам не було, має бути у напрямку вільного світу».

Наскільки відомо, у деяких районах Молдови, двадцять третього листопада, почалися перебої із постачанням електрики. Це сталося через черговий масований ракетний удар путінських військ по інфраструктурі України.

Нагадаємо, раніше Майя Санду звинуватила Росію у масовому вбивстві українських військовополонених.

Exit mobile version