Так, мій син не ваш кум, він не Медведчук – російські матері продовжують бунтувати і виставляють Путіну вимоги (ВІДЕО)

Після зустрічі Путіна нібито з матерями мобілізованих та відправлених на війну в Україну росіян, у Мережі з'явилося чергове відео, записане громадянкою РФ, яка шукає свого сина вже вісім місяців. Зокрема, жінка розкритикувала главу Кремля за його показові заходи та виставила вимоги.

Бунти в Росії

В Росії бунтують метрі мобілізованих. Фото - stopcor.org

Як повідомляє «НБН», відео було опубліковано телеграм-каналом FLASH UA.

Звертаючись до Путіна, мати російського військового, який зник на війні в Україні, заявила:

«Люб’язний, зустрінеться з нами хоча б в онлайн. Ми знайдемо для вас час, ви повірте. Але зустрічатися із дружинами генералів… Я не дружина депутата, я не дружина генерала. Я мама, російська мати, яка виростила сина до 19 років. Потім я провела його в армію. Тепер я шукаю його 8 місяців. Ці всі ваші закони ніхто не виконує. Всім, вибачте, на одне місце, сходити на одне місце на них».

screenshot – t.me/+OP_MCcqO0NRkNDFi

Розгнівання жінка, яка не може знайти сина, який зник на війні в Україні, і якій ніхто з російської влади не може в цьому допомогти, а Путін лише влаштовує показові зустрічі, продовжила:

«Держава Російської Федерації завдала мені моральної шкоди. Ви оцініть цю моральну шкоду. Скільки ви винні мені вже? За те, що я шукаю свого сина сама, по моргах. За те, що я живу у цих моргах. Я знаходжу інших хлопців, які загинули. А ви усуваєте. Ви відправляєте на навчання командирів частин. Ви все зробили, щоб загнати нас до концтабору, коли ми ні до депутатів потрапити не можемо, ні до губернаторів. Ми ні від кого не можемо досягти правди. Так, мій син не ваш кум, не Віктор Медведчук. Але це мій син, якого я виростила. Я вимагаю, щоби наших російських солдатів повертали. Я розумію, ви «ЛНР» та «ДНР» включили до складу Росії. Але я вимагаю, щоб громадяни, які народилися на території Росії, більшою мірою повернули на російську територію».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про сюжет Олексія Гончаренка, де йдеться про бунт російських матерів.

Exit mobile version