Закордонні відрядження лише для жінок: співробітникам Кремля заборонили залишати Росію

Чоловікам-співробітникам Адміністрації президента Російської Федерації заборонили залишати країну після того, як один кремлівський чиновник втік за кордон.

Кремль

Кремль. Фото – u-f.ru

Російське видання Baza повідомляє, що серед працівників АП Володимира Путіна з’явилася інформація про те, що один із кремлівських чиновників втік від мобілізації, інформує «НБН».

Співробітник адміністрації президента побоявся, що його можуть забрати до окупаційної армії, тому не повернувся з відрядження до однієї з країн СНД.

Після цього інциденту всім чоловікам-працівникам Кремля заборонили від’їжджати з Російської Федерації, дозволивши їздити у закордонні відрядження лише жінкам. За даними видання, це розпорядження залишатиметься в силі до появи «особливого розпорядження щодо мобілізації».

Крім того, не світить співробітникам Адміністрації президента РФ й відпустка в інших країнах. Якщо донедавна брати час на відпочинок було небажано, то зараз це вже заборонено.

Зазначимо, що раніше у Кремлі прокоментували інформацію про підготовку нової хвилі мобілізаційних заходів. Спікер російського диктатора Дмитро Пєсков висловився про призов до ЗС РФ.

Exit mobile version