Шойгу раптово прибув із візитом до Білорусі: путінський міністр підписав важливий документ

Глава російського Міністерства оборони Сергій Шойгу сьогодні прибув до Мінська для зустрічі зі своїм білоруським колегою Віктором Хреніним.

Сергій Шойгу

Шойгу відвідав Білорусь. Фото - censor.net

Як передає “НБН“, про це сказано в Telegram-каналі Міноборони Республіки Білорусь.

Повідомляється, що учасники зустрічі підписали зміни до тексту Угоди про спільне забезпечення регіональної безпеки 3 грудня 1997 року.

Цікаво, що ні російське, ні білоруське керівництво не анонсувало цей візит. Немає також жодних подробиць поїздки міністра оборони країни-агресора до Білорусі. Також, за даними ЗМІ, літак Путіна був зафіксований у білоруському повітряному просторі, але незрозуміло, чи був у літаку господар Кремля.

Тим часом ЗСУ зафіксували початок накопичення у Білорусі союзного угруповання. При цьому військові запевняють, що наразі немає небезпеки наступу з північного спрямування. Більше того, українські розвідники раніше попередили, що у Білорусі з 1 грудня розпочнуться військові навчання.

За словами представника Головного управління розвідки Вадима Скибицького, військовослужбовці виходитимуть на полігоні та здійснюватимуть відпрацювання різних питань бойового злагодження, а також перевірятимуть стан військ.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, що Сергій Шойгу наказав військам РФ покинути Херсон.

Exit mobile version