“Жодної угоди “мир в обмін на території”: Джонсон заявив, що Путін має програти у війні проти України

Фіналом війни в Україні має стати повна та беззаперечна поразка РФ та її правителя Володимира Путіна. Російську армію слід відкинути на позиції до 24 лютого 2022 року.

Борис Джонсон

Борис Джонсон про завершення війни в Україні. Фото - lb.ua

Як інформує “НБН“, таку думку у своїй статті для видання The Wall Street Journal представив колишній прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон.

Він вважає неприпустимим угоди згідно з принципом “територія в обмін на світ”, світова спільнота має докласти всіх зусиль для того, щоб вже у 2023 році Росія зазнала поразки у розв’язаній війні проти України.

“Я часто повторюю, що війна в Україні має завершитися лише поразкою армії Путіна. Війська Росії потрібно відкинути фактично до кордону 24 лютого. Ні президент України Володимир Зеленський, ні громадяни його країни не змиряться з іншим результатом пережитих актів жорстокості. Не може бути жодної угоди. “земля в обмін на мир”, навіть якщо пан Путін запропонує її і до нього можна було б ставитися з довірою, хоча він не заслуговує на нього”, – упевнений Джонсон.

На думку політика, з огляду на те, що результатом війни має стати виключно перемога України, суть питання полягає лише в тому, як швидко станеться неминуче. Також Борис Джонсон назвав падіння Росії вигідним для всього світу.

Раніше Борис Джонсон висловив думку про те, що Путін хоче змусити українців до миру, який невигідний Україні.

Exit mobile version