Вночі на стратегічному аеродромі в Енгельсі пролунали сильні вибухи: у Мережі повідомили про жертви (ВІДЕО)

У ніч на двадцять шосте грудня на території стратегічного аеродрому в Енгельсі пролунали сильні вибухи. Відповідно до повідомлень, що з'явилися в Мережі, внаслідок інциденту на військовому об'єкті окупантів є жертви, а також пошкоджено літаки.

Аеродром в Енгельсі

В Енгельсі пролунали сильні вибухи. Фото - rbc.ua

Як повідомляє «НБН», у Телеграмі ситуацію також прокоментував губернатор Саратовської області Роман Бусаргін, спростувавши інформацію, що в місті проводиться евакуація.

Зокрема, чиновник заявив, що інформація, що розповсюджується в пресі про нібито оголошену евакуацію з Енгельса, є «нахабною брехнею». Більше того, він заявив, що за поширення явно неправдивої інформації каратиметься кримінальною відповідальністю.

Він додав, що жодних НП у житлових кварталах міста не сталося. Також, за його словами, «жодної загрози для мешканців абсолютно немає». Бусаргін наголосив, що об’єкти цивільної інфраструктури не постраждали.

Примітно, що губернатор Саратовської області не розповідав про наслідки внаслідок вибухів на самому аеродромі, де розташована стратегічна авіація, а саме – бомбардувальники Ту-160 і Ту-95. За його словами, на об’єкті продовжується перевірка.

Дослівно із заяви Бусаргіна:

“Всі відомості про подію на військовому об’єкті перевіряють силові структури”.

Також у Мережі було опубліковано короткі відеоролики з вибухами на російській стратегічній авіабазі в Енгельсі. На кадрах можна побачити як сам момент вибуху, так і почути виття сигналу повітряної тривоги.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що на військовому аеродромі в Мачулищах спалахнув один із російських МіГ-31К.

Exit mobile version