«Креативні» подарунки до 8 березня: у Росії матерям та вдовам запропонували фотосесії з кителями і нагородами ліквідованих окупантів

У регіонах Російської Федерації до свята 8 березня не залишили без уваги вдів і матерів ліквідованих в Україні окупантів. Деяким жінкам запропонували «креативні» подарунки.

Вдови і матері ліквідованих окупантів

Фото – t.me/mozhemobyasnit

До Міжнародного жіночого дня у Рязані матері та дружини загиблих під час проведення так званої «СВО» в Україні стали почесними гостями фестивалю «Рязанські мадонни».

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на «24 канал».

Родичок ліквідованих загарбників привітали і у місті Набережні Челни. Мер вручив жінкам квіти і торти, побажавши їм «душевних сил та терпіння».

Більш «щедрі» подарунки отримали жінки в Дагестані – продуктові набори, склад яких місцева влада не стала розкривати. Також «пощастило» матерям та вдовам загиблих солдатів Путіна у Липецькій області, яким вирішили роздати від 8000 до 10 000 рублів.

«Найкреативніше» привітання придумали в Балашові Саратовської області. Місцева адміністрація запропонувала матерям та дружинам «героїв» зробити фотосесії з нагородами і кителями ліквідованих загарбників. Отримані кадри планують розвісити у центрі міста.

Нагадаємо, що у лютому регіони РФ оприлюднили «офіційні» дані про загиблих окупантів в Україні.

Exit mobile version