Уважно дивіться у небо – Медведєв пригрозив суддям МКС ракетним ударом за ордер на арешт Путіна

Екс-президент країни-агресора, перший заступник глави Військово-промислової комісії Росії та заступник глави Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв почав погрожувати суддям МКС за ордер на арешт кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Дмитро Медведєв

Фото – ria.ru

Медведєв пригрозив суддям Міжнародного кримінального суду в Гаазі ракетним ударом. Раніше відомство видало ордер на арешт російського президента-агресора Володимира Путіна через депортацію українських дітей на територію країни-агресора, інформує «НБН».

Традиційно своє невдоволення заступник глави Ради безпеки РФ висловив у своєму Telegram-каналі. Звертаючись до суддів МКС, російський політик написав, що «всі ходять під Богом і ракетами», тому можна уявити точковий удар окупантів гіперзвуковою ракетою «Онікс» по будівлі суду в Гаазі.

Екс-президент Росії переконаний, що обстріл «убогої міжнародної організації» не спровокує війну, оскільки удар по МКС – не атака на населення країни НАТО й Альянс нібито злякається зіткнення з РФ. У зв’язку з цим соратник Путіна закликав суддів «уважно дивитися в небо».

Нагадаємо, що раніше на видачу МКС ордера на арешт кремлівського диктатора відреагували у Міністерстві закордонних справ РФ. Офіційний представник зовнішньополітичного відомства Марія Захарова назвала документ гаазького суду «рецептом» та розповіла, чи вплине він на Росію.

Exit mobile version