Премії за реєстрацію та оплата за «кожен кілометр просування»: ЗМІ з’ясували, як Путін мотивує росіян йти на війну

Журналісти розповіли, як кремлівський диктатор Володимир Путін мотивує громадян Російської Федерації йти на війну проти України.

Мобілізація у Росії

Фото – ria.ru

Видання Associated Press повідомило, що в РФ продовжується пошук охочих поповнити лави «другої армії світу», яка зазнає колосальних втрат на війні в Україні, інформує «НБН».

Журналісти з’ясували, що Кремль заманює росіян у путінські окупаційні сили пільгами та грошовими бонусами. У соцмережах, на державних сайтах та інших ресурсах з’являються повідомлення, де громадян закликають зареєструватись для потенційного вступу у ЗС РФ для відправлення на фронт.

Зокрема, адміністрація на заході Ярославської області обіцяла разово виплатити близько $3800 за реєстрацію, а також зарплату до $2500 щомісяця за участь у наступі. Крім того, росіяни, які воюватимуть у складі штурмових груп, зможуть отримати бонус «за кожен кілометр просування» у розмірі $650.

Крім того, громадян РФ заманюють до армії Путіна обіцянкою пільг щодо виплати кредитів та податків, а також при вступі їхніх дітей до вищих навчальних закладів. Також їх запевняють, що у разі поранення чи загибелі сім’ї виплатять щедру компенсацію. Окупанти, що вижили, отримають статус «ветерана війни».

Раніше у ГУР МОУ пояснили, чому новобранці російської армії не можуть тікати з позицій на фронті в Україні.

Exit mobile version