Екс-глава ЦРУ розповів про два сценарії усунення Путіна: хто може очолити повстання проти диктатора

Колишній директор Центрального розвідувального управління США Джеймс Олсон розповів, що є лише два варіанти усунення кремлівського диктатора Володимира Путіна від влади, щоб завершити війну в Україні.

Володимир Путін

Фото – slovoidilo.ua

В інтерв’ю британському виданню The Sun екс-глава ЦРУ заявив, що якщо Путін продовжить керувати Російською Федерацією, він ніколи не відмовиться від війни. Шлях до завершення російської агресії в Україні – вбивство чи повалення глави Кремля, інформує «НБН».

На думку Олсона, диктатор перебуває зараз у безвиграшній ситуації. Якщо він залишиться при владі, війна буде довгою, проте колишній директор ЦРУ вважає, що перспективи російського лідера є невтішними.

Патріотично налаштовані громадяни РФ можуть вирішити, що їм потрібно усунути президента, не виключено, що його фізично ліквідують. Олсон переконаний, що зі смертю Путіна закінчиться війна, яка ризикує вийти за межі України.

Можливим джерелом повстання проти глави Кремля можуть стати російські генерали, які відчувають огиду до масових трагічних втрат життів путінських солдатів на фронті.

Зазначимо, що Путін має намір відправити на фронт в Україну молодь із Криму. У Генштабі ЗСУ повідомили, як військове керівництво окупантів на півострові працює для поповнення лав окупаційної армії.

Exit mobile version