Пропагандисти налякані заявою Буданова про «сюрпризи» для РФ: заговорили про удар по «центру країни» 9 травня

Рупори путінського режиму запанікували через анонсовані начальником Головного управління розвідки Міноборони України Кирилом Будановим «сюрпризи» для російських загарбників.

9 травня в Росії

Фото – ria.ru

Російське пропагандистське видання «Московський комсомолець» заявило про те, що український контрнаступ може супроводжуватися «дрібними, але резонансними та болючими ударами» по містах країни-агресора, зокрема, 9 травня, інформує «НБН».

Псевдожурналісти цитують військового розвідника РФ із бойовим досвідом Анатолія Матвійчука. Він заявив, що нібито від України можна очікувати будь-що, оскільки вона «поступово перетворюється на терористичну державу».

За словами Матвійчука, за наявності можливостей українці вдарять по центру РФ, припустивши, що мішенями можуть стати військово-морська база та берегові частини Росії у Калінінграді.

Інший експерт Станіслав Кропивник вважає, що насамперед Україна влаштує диверсії у головних містах держави-терориста – Москві, Санкт-Петербурзі та Ростові-на-Дону, а також у тимчасово захопленому Севастополі.

Нагадаємо, що пропагандистка Ольга Скабєєва у прямому ефірі назвала начальника української військової розвідки Кирила Буданова терористом.

Exit mobile version