Парад 9 травня у Москві: стало відомо, ким виявилися «ветерани», які сиділи поруч із Путіним

9 травня на параді на Червоній площі у Москві кремлівський диктатор Володимир Путін оточив себе фейковими ветеранами. Російські ЗМІ з'ясували, хто сидів поряд із главою Російської Федерації на заході.

Володимир Путін

Фото – agents.media

Російське видання «Агентство» пише, що російський лідер на параді в Москві 9 травня сидів поруч із двома ветеранами, які не воювали проти військ нацистської Німеччини, інформує «НБН».

За даними журналістів, праворуч від голови Кремля сидів екс-співробітник НКВС 98-річний Юрій Двойкін. У 1942 році він записувався добровольцем до армії, проте на фронт його так і не відправили. Через два роки після закінчення школи снайперів йому доручили зайнятися «ліквідацією націоналістичного підпілля» на Львівщині. У спілкуванні із пропагандистами він не приховував, що вбивав українців.

Іншим «ветераном», який сидів ліворуч від диктатора, виявився колишній співробітник КДБ Геннадій Зайцев. У 1968 році він брав участь у введенні військ СРСР до Чехословаччини, щоб придушити «Празьку весну».

Нагадаємо, розвідка Великобританії пояснила, чому Кремль не наважився показати більше бронетехніки на параді у Москві 9 травня.

Exit mobile version