Пєсков відреагував на новий пакет допомоги Україні від Британії: чим спробував залякати спікер Путіна

У Кремлі відреагували на повідомлення уряду Сполученого Королівства про надання нової військової допомоги Україні. Спікер російського диктатора Дмитро Пєсков традиційно видав порцію погроз.

Дмитро Пєсков

Фото – gettyimages.com

Британський уряд оголосив про новий пакет військової допомоги для України, до якого увійдуть бойові БПЛА, здатні вражати цілі на відстані 200 кілометрів, інформує «НБН».

Російське пропагандистське агентство «Інтерфакс» повідомило, як прес-секретар глави Кремля відреагував на відповідну новину під час брифінгу в понеділок, 15 травня.

За словами представника Адміністрації Путіна, нові поставки зброї Україні нібито принципово не вплинуть на хід війни, однак призведуть «до подальших руйнувань» та «дій у відповідь».

Пєсков додав, що Сполучене Королівство претендує на лідерство серед держав, які «накачують зброєю» Україну, до чого у Москві ставляться негативно. Спікер кремлівського диктатора пригрозив, що такий крок Лондона ускладнить «цю історію» для сусідньої країни.

Також представник Адміністрації російського президента прокоментував повідомлення американських журналістів про контакти олігарха, власника ПВК «Вагнер» Євгена Пригожина із ГУР МОУ.

Exit mobile version