Членство України в ЄС: Шольц зробив прогноз щодо вступу країни до Євросоюзу

Глава німецького уряду Олаф Шольц озвучив свій прогноз щодо вступу України до Європейського Союзу. На думку канцлера ФРН, приєднання країни до ЄС відбудеться після її перемоги у війні із Російською Федерацією.

Олаф Шольц

Фото – epa.eu

На святкуванні 160-річчя Соціал-демократичної партії Німеччини глава уряду ФРН висловив упевненість у тому, що Україна здобуде перемогу у війні з державою-окупантом, після чого стане повноправним членом Євросоюзу.

Про це повідомляє «НБН» з посиланням на видання Spiegel.

За словами канцлера ФРН, гірка глава нашого континенту, створена кремлівським диктатором Володимиром Путіним у його імперіалістичному божевіллі, буде закінчена приєднанням України до Європейського Союзу.

Шольц додав, що німецькі соціал-демократи з глибоким переконанням відстоюють принципи непорушності кордонів, територіальної цілісності країн, незастосування сили та права народів на самовизначення.

Раніше глава уряду Німеччини пояснив, який сигнал відправили російському президенту-агресору рішенням щодо навчання українських льотчиків на сучасних американських винищувачах F-16.

Exit mobile version