Повертатися додому поки не варто: губернатор Бєлгородської області заявив про «зачистку» у регіоні

Губернатор Бєлгородської області країни-агресора В'ячеслав Гладков повідомив про ситуацію в регіоні, закликавши жителів Грайворонського округу поки що не їхати додому. Путінський урядовець назвав «завдання номер один» для силовиків.

В'ячеслав Гладков

Фото – ria.ru

У вівторок, 23 травня, чиновник у своєму Telegram-каналі опублікував відеозвернення. Губернатор Бєлгородської області повідомив, що у Грайворонському окрузі оборонне відомство та силовики РФ продовжують «зачистку території», інформує «НБН».

Гладков попередив про те, що жителям округу поки що не варто повертатися додому. Губернатор пообіцяв одразу повідомити, як тільки в районі буде безпечно. Він зазначив, що загиблих серед населення немає, місцевих жителів евакуювали до пунктів тимчасового розміщення.

Також чиновник заявив, що в населених пунктах, куди зайшли бійці «ЛСР» та «РДК», нібито є двоє поранених цивільних і завдання номер один для силовиків – дійти до них. Чиновник додав, що «контртерористична операція», яку 22 травня оголосили в області, продовжується.

Нагадаємо, розвідка Великобританії розповіла, як Кремль використає рейд у Бєлгородську область бійців легіону «Свобода Росії» та «Російського добровольчого корпусу».

Exit mobile version