У Брянській області пролунали вибухи на підстанції: місцева влада звинуватила Україну в атаці безпілотниками

Російські джерела повідомляють про те, що цієї ночі на території Брянської області пролунало кілька вибухів на території електропідстанції, внаслідок чого кілька населених пунктів залишилися без світла.

Піжстанція

Фото - EDS

Про це пише “НБН” із посиланням на телеграм-канал “Baza“.

Джерело повідомляє про те, що вночі, 18 червня у Брянській області пролунало два вибухи на території підстанції Марицька, яка знаходиться поряд із населеним пунктом Севськ. Телеграм-канал пише, що атака була здійснена двома безпілотними літальними апаратами, які скинули вибухівки на перемикач. Внаслідок чого підстанцію було пошкоджено.

“Перший дрон скинув боєприпас близько 23 години вечора. Вибухом було пошкоджено силовий кабель. Через годину підстанцію атакував ще один безпілотник літакового типу – скинутий з нього боєприпас пошкодив перемикач лінії. Внаслідок атаки місто Севськ та ще 9 інших населених пунктів залишилися без світла”. – Повідомляє джерело

До речі, під час цієї атаки, як кажуть росіяни “з боку України”, постраждалих або загиблих немає. Місцева влада офіційних коментарів також не дала.

Слід нагадати, що раніше ми писали про вибух БК на Херсонщині.

Exit mobile version