Лукашенко заявив, що відмовив Путіна від ліквідації Пригожина: що відповіли у Кремлі

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко повідомив подробиці переговорів з власником ПВК «Вагнер» Євгеном Пригожиним. Зокрема, нелегітимний президент РБ заявив, що російський лідер хотів «замочити» олігарха.

Володимир Путін і Дмитро Пєсков

Фото – rbc.ru

Самопроголошений білоруський президент розповів деталі переговорів із «кухарем Путіна». За словами Лукашенка, він відмовив главу Кремля від рішення «жорстоко мочити» Пригожина, інформує «НБН».

Спікер Путіна Дмитро Пєсков, коментуючи одкровення білоруського диктатора, зазначив, що у Кремлі нормально ставляться до того, що він поділився подробицями переговорного процесу.

При цьому прес-секретар російського лідера відмовився відповідати на запитання представників росЗМІ про те, чи справді Лукашенко відмовив Путіна від ліквідації ватажка «вагнерівців». Представник Адміністрації президента Росії зазначив, що про це потрібно запитати нелегітимного президента РБ.

Нагадаємо, у Буданова заявили, що «бунт» Пригожина став політичним інфарктом для Путіна, розповівши про наслідки «повстання» для президента-агресора.

Exit mobile version