Гіркіна затримали російські силовики: ЗМІ повідомили, яке звинувачення висунули терористу

Колишнього «міністра оборони ДНР», екс-офіцера ФСБ РФ Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) у п'ятницю, 21 липня, затримали у країні-агресорі. ЗМІ повідомили подробиці інциденту.

Ігор Гіркін (Стрєлков)

Фото – slovoidilo.ua

Російське пропагандистське видання «РБК» пише, що правоохоронці близько 11:30 забрали колишнього «міністра оборони ДНР» з дому, інформує «НБН».

У квартирі терориста проводять обшук співробітники Слідчого комітету РФ. Відомо, що затримання провели за наводкою колишнього «вагнерівця», Гіркіна звинуватили в екстремізмі.

У Telegram-каналі екс-офіцера ФСБ з’явилися подробиці інциденту від його дружини Мирослави Регінської. Вона повідомила, що була не вдома, коли силовики затримували її чоловіка. Про затримання росіянка дізналася від консьєржа, який бачив, як правоохоронці вивели військового злочинця під руки і відвезли в невідомому напрямку.

Зазначимо, що терорист регулярно критикував військово-політичне керівництво Російської Федерації та перебіг так званої «спецоперації». Нещодавно Гіркін заявив, що країна-агресор хоче швидше програти війну проти України.

Exit mobile version