Повторний удар дронів по Москві: у Кремлі зізналися, що бачать серйозну небезпеку

Представники керівництва держави-терориста прокоментували повторний удар безпілотників по Москві. У Кремлі раптово визнали, що вбачають загрозу таких атак.

Кремль

Фото – zaks.ru

Спікер російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков коротко повідомив, що загроза атак дронів на столицю РФ очевидна, додавши, що влада вживає заходів, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

Більш розгорнутий коментар щодо інциденту в ефірі пропагандистського телебачення надала представниця Міністерства закордонних справ країни-агресора Марія Захарова. Речниця зовнішньополітичного відомства порівняла удар безпілотників по будівлі «Москва-Сіті» з атакою на вежі-близнюки в Нью-Йорку 11 вересня 2001 року.

Спікерка МЗС поскаржилася, що московський бізнес-центр є об’єктом цивільної інфраструктури, який не має відношення до військової сфери. Вона додала, що нібито український лідер Володимир Зеленський такими «терористичними операціями» компрометує Захід.

Нагадаємо, що у вівторок, 1 серпня, вежа бізнес-центру «Москва-Сіті» була повторно атакована БПЛА. У Мережі показали кадри нової «бавовни» у будівлі.

Exit mobile version