Скабєєва розхвилювалась через наступ ЗСУ на Крим: пропагандистка закликала не жартувати над заявами Буданова

Рупор путінського режиму Ольга Скабєєва запанікувала через плани України щодо звільнення окупованих територій РФ. Пропагандистка вважає, що не варто недооцінювати ЗСУ та жартувати над заявами начальника військової розвідки Кирила Буданова.

Ольга Скабєєва

Фото – championat.com

В ефірі пропагандистського шоу «60 хвилин» Скабєєва з гостями програми обговорювала новину про підготовку у Великій Британії 2000 українських спецназівців, які братимуть участь у деокупації Криму до Різдва, інформує «НБН».

Директор російського Музею військ ППО Юрій Кнутов зневажливо висловився про наміри ЗСУ звільнити півострів. За словами експерта, глава України Володимир Зеленський має вже мочити ноги в Ялті, а начальник ГУР МОУ Кирило Буданов засмагати на кримському пляжі.

Кнутов заявив, що нічого цього не сталося, а українські спецназівці, яких навчають у Британії, стануть у пригоді на фронті нібито для оборони, а не для нападу.

Псевдожурналістка різко перервала «експерта», закликавши його не розслабляти росіян і не применшувати можливості ЗСУ. Ведуча порадила не жартувати з заяв глави української військової розвідки, який став організатором успішних «терактів» на Кримському мосту.

Також Скабєєва закликала не вводити громадян в оману й щодо підготовки елітних захисників до звільнення півострова.

Раніше пропагандистка закликала відповісти на удари по мосту окупантів у Керченській протоці, згадавши про загрозливі заяви колишнього президента РФ Дмитра Медведєва.

Exit mobile version