Замахи на Зеленського: у Держдепі прокоментували повідомлення про запобігання СБУ потенційному вбивству президента

Спікер Державного департаменту США Метью Міллер прокоментував повідомлення про запобігання СБУ потенційному замаху на українського президента Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський

Фото – president.gov.ua

У вівторок, 8 серпня, під час брифінгу представник Держдепу США висловився щодо запобігання потенційному замаху на главу України. СБУ затримала російського агента, інформує «НБН».

За словами американського чиновника, у Вашингтоні бачили відповідну інформацію, проте розкривати будь-які подробиці підготовки росіянами потенційного вбивства Зеленського може лише Київ.

Міллер зазначив, що США спостерігають шпигунську та розвідувальну активність країни-агресора в Україні протягом певного часу. При цьому американське керівництво підтримує зусилля, що докладають українці для притягнення до відповідальності людей, які готують замах на представників влади.

Зазначимо, що український президент залишається ціллю для країни-агресора, яка здійснила десяток невдалих замахів на Зеленського. ЗМІ розповіли, що робитиме Київ, якщо щось трапиться із главою держави.

Exit mobile version