У Краснодарському краї «демілітаризувався» бойовий літак РФ: росЗМІ повідомили деталі інциденту

У понеділок ввечері, 14 серпня, на території Краснодарського краю розбився учбово-бойовий літак Л-39 російської армії. ЗМІ заявляють, що в результаті падіння «Альбатроса» загинув командир навчальної авіаційної бази.

Літак ЗС РФ Л-39 "Алігатор"

Фото – ria.ru

У Міністерстві оборони Росії заявили, що НП сталася під час виконання літаком планового навчально-тренувального польоту. «Альбатрос» зазнав аварії, коли почав заходити на посадку, інформує «НБН».

В оборонному відомстві уточнили, що літак упав у межах аеродрому і постраждалих та руйнувань на землі внаслідок катастрофи немає.

Telegram-канал Baza стверджує, що внаслідок падіння Л-39 загинув командир навчальної авіаційної бази міста Майкоп Вадим Гуров. Також джерела стверджують, що насправді «Альбатрос» під час посадки не потрапив на смугу, а зачепив ґрунт. В результаті літак зіткнувся з вежею радіозв’язку ближньої навігації.

Крім Гурова, на борту Л-39 був старший льотний інструктор головного льотно-випробувального центру Ахтубінська Михайло Ліпаткін, якого госпіталізували з травмами.

Раніше у Повітряних силах ЗСУ розповіли деталі ліквідації гелікоптера Ка-52 окупантів поблизу Бахмута Донецької області.

Exit mobile version