Радять залишатися в тіні, щоб його «забули»: ЗМІ повідомили подробиці арешту генерала Суровікіна

Генерала ЗС РФ Сергія Суровікіна, якого вважають союзником олігарха, ватажка «вагнерівців» Євгена Пригожина, усунули від керівної посади та помістили під домашній арешт.

Сергій Суровікін

Фото – rbc.ru

Американське видання Politico, посилаючись на блог ВЧК-ОГПУ, що вважається наближеним до силовиків РФ, пише, що «генерал Армагеддон» перебуває під домашнім арештом. Воєначальнику заборонено залишати квартиру, проте його можуть відвідувати, повідомляє «НБН».

Журналісти нагадали, що Суровікін не з’являється на публіці з моменту «повстання» армії Пригожина у червні, після того, як поширилися повідомлення про його причетність до «бунту» ПВК «Вагнер».

Знайоме із ситуацією джерело розповіло, що офіційного розслідування щодо путінського генерала немає, але йому доводилося довго відповідати на незручні питання.

Воєначальнику порадили залишатися в тіні, щоби його «забули». Приймати рішення щодо долі «сирійського м’ясника» буде одна людина – кремлівський диктатор Володимир Путін і чим більше часу це займе, тим більше шансів, що глава РФ «охолоне».

Раніше арешт Суровікіна після «заколоту» Пригожина прокоментували у ГУР МОУ.

Exit mobile version