Розраховували на квіти та пісні, а отримали кулі: у РФ визнали, що окупанти «прорахувалися» з Харковом

У Російській Федерації поскаржилися на «промах» із Харковом. Окупанти вважали, що їх в Україні зустрічатимуть із квітами та піснями, проте зіткнулися із опором населення.

Харків

Фото – pravda.com.ua

Російський військовий експерт, полковник Віктор Баранець в ефірі «Радіо Комсомольська правда» визнав, що надії РФ щодо Харкова не справдилися. Відповідний фрагмент програми опублікував український журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі, інформує «НБН».

За словами Баранця, росіяни думали, що «шароварники» зустрічатимуть «другу армію світу» з квітами та піснями, зокрема у Харкові, оскільки більшість українців нібито симпатизує країні-агресорові.

Насправді населення влаштувало загарбникам «теплий прийом» кулями. Військовий експерт поскаржився, що держава-терорист «прорахувалася» з Харковом, де Кремлю не вдалося встановити свій маріонетковий уряд.

Нагадаємо, пропагандист Сергій Мардан в ефірі програми Володимира Соловйова мріяв про «повернення» Куп’янська та пояснив оголошення «часткової» мобілізації в країні-агресорі.

Exit mobile version