Це була людина складної долі – Путін уперше прокоментував падіння літака Пригожина

Глава Кремля Владимир Путин впервые публично обратил внимание на произошедшее вчера, 23 августа, ЧП в Тверской области, где упал самолет Пригожина, в результате чего погибла самая «верхушка» частной военной кампании «Вагнер».

Путін та Пригожин

Фото - ria.ru

Як інформує “НБН“, під час зустрічі з ватажком самопроголошеної, не визнаної світовою спільнотою “Донецької народної республіки” Денисом Пушиліним, Путін “висловив співчуття” загиблим унаслідок катастрофи літака.

Зокрема, Путін наголосив, що він висловлює щире співчуття сім’ям тих, хто в цьому рейсі загинули.       

Згідно зі словами російського диктатора, первинні дані свідчать про те, що на борту авіасудна були співробітники ПВК “Вагнер”.                                                                                                                                                                                                                  

Путін про Пригожина

Щодо Євгена Пригожина, Володимир Путін заявив, що знав його особисто і дуже давно, ще з 90-х років. За словами президента Росії, Пригожин був людиною складної долі. Та й помилки у нього були, але багато він і домігся для себе, а також коли я його про це просив. Він був людиною з талантом, талановитим бізнесменом.

Також Путін підтвердив інформацію про те, що Пригожин тільки вчора повернувся з Африки. Він у Росії проводив зустріч з офіційними особами. Глава Кремля зазначив також, що СК РФ уже поча ла розслідування авіакатастрофи. Наразі проводяться всі генетичні та технічні експертизи.

Примітно, що під час своїх слів Путін завжди про Пригожина говорив у минулому часі, однак водночас жодного разу не підтвердив інформацію про те, що Пригожин загинув.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що Зеленський заявив про причетність України до смерті ватажка ПВК “Вагнер”.

Exit mobile version