Примусова мобілізація в Криму: у ЦНС розповіли про настрої місцевих жителів

Місцеві жителі, які поживають на території незаконно анексованого Росією Кримського півострова, розповіли про свої настрої через дії окупаційної влади РФ в АРК.

Мобілізація

Фото - 5.ua

Зокрема, як пише “НБН“, про це йдеться в матеріалі Центру національного спротиву.

Так, населення на території незаконно анексованого Росією Кримського півострова вельми незадоволене, ще більше, ніж раніше, тим, що в АРК проводиться примусова мобілізація до російської армії. Причому, місцевих жителів не цікавлять навіть пільги, запропоновані їм з цього приводу.

У повідомленні ЦНС йдеться про те, що власні джерела в Криму розповіли, що окупаційна адміністрації півострова провела закрите соціологічне дослідження, яке показало вельми негативне ставлення місцевого населення до мобілізації до лав армії Росії.

Згідно з даними проведеного дослідження, окупаційні сили ухвалили рішення запропонувати мобілізованим більше пільг, на які виділяються гроші з держбюджету. Але навіть збільшення фінансової мотивації все одно не може вплинути на настрій людей.

 Нагадаємо, раніше Кирило Буданов розповів, скільки росіян додатково під час мобілізації в Росії мають намір набрати в армію Путіна.

Exit mobile version