Москва, Псков, Брянськ, Тула, окупований Крим: вночі ППО РФ довелося відбивати одну з найбільших атак дронів

У ніч на середу, 30 серпня, Російська Федерація зіткнулася з однією з найбільших атак безпілотників. Силам протиповітряної оборони країни-агресора довелося відбивати удар від Пскова до тимчасово захопленого Криму.

Вибухи на аеродромі Пскова РФ

Фото – t.me/s/ostorozhno_novosti

Вночі силам ППО РФ довелося відбивати одну з найбільших з початку повномасштабного вторгнення в Україну атак БПЛА на територію держави-терориста, інформує «НБН» з посиланням на «Радіо Свобода».

Спочатку 20 безпілотників прилетіли до аеропорту Пскова, де базуються військові та цивільні літаки. Внаслідок удару сталася пожежа, чотири військово-транспортні Іл-76 отримали пошкодження. Вогонь спалахнув і на території 2-ї бригади спецназівців ГРУ поряд з аеродромом.

Пізніше з’явилися повідомлення про «хлопки» у Брянську та Тулі, в оборонному відомстві РФ заявили про ліквідацію 3 дронів над Брянською та 1 БПЛА над Орловською областю. У Мережі пишуть, що один із безпілотників упав на територію заводу «Кремный ЭЛ», який є одним із найбільших виробників мікроелектроніки в країні-агресорі.

Також з’явилася інформація про збиті дрони над Калузькою та Рязанською областями. Традиційно БПЛА атакували столицю держави-терориста та Підмосков’я. Поблизу міста ППО збила безпілотник, а московські аеропорти всю ніч то закривалися, то знову розпочинали роботу.

На атаку дронів з моря скаржилися і «влада» тимчасово захопленого Кримського півострова.

Зазначимо, що цієї ночі армія Путіна атакувала дронами-камікадзе Житомирщину. Начальник ОВА повідомив про наслідки ворожого удару.

Exit mobile version