Не збирається набридати росіянам більше 20 років, на відміну від Путіна: Гіркін заявив про намір зайняти президентське крісло

Колишній «міністр оборони ДНР», екс-офіцер ФСБ РФ, військовий злочинець Ігор Гіркін (Стрєлков) оголосив про намір очолити Російську Федерацію. Терорист розповів про свої переваги над кремлівським диктатором.

Ігор Гіркін (Стрєлков) та Володимир Путін

Фото – 24tv.ua

У своєму Telegram-каналі заарештований бойовик раптово заявив, що хоче зайняти президентське крісло в РФ і перерахував шість пунктів, у яких йому програє російський лідер Володимир Путін, повідомляє «НБН».

У публікації Гіркін зазначив, що глава Кремля відмовляється керувати війною проти України, вважаючи себе некомпетентним. Військовий злочинець вважає, що він може стати головнокомандувачем армії окупантів.

Терорист назвав Путіна «надто довірливим», зазначивши, що західні політики тривалий час водили його за ніс, зокрема у Мінську, Стамбулі та нормандському форматі. Також екс-офіцер ФСБ вважає президента-агресора «занадто добрим», оскільки його на початку повномасштабної війни вводили в оману силовики, розвідка та ВПК РФ.

Колишній «міністр ДНР» зазначив, що у разі його приходу до влади він не поступатиметься бажанням небагатих друзів на шкоду економіці країни-агресора, на відміну від Путіна, який не може відмовити своїм друзям-мільярдерам.

Крім цього військовий злочинець має намір проігнорувати особисті поруки всіх глав Росії з 1991 року до теперішнього часу, вважаючи, що це буде корисно для держави та громадян.

На завершення Гіркін зазначив, що він не настільки спортивний і здоровий, яким був диктатор у його роки, тому чисто фізично не зможе набридати жителям країни-агресора понад два десятки років.

Зазначимо, що Кремль зараз почав відбирати «опонентів» для Путіна на виборах. ЗМІ розкрили головний критерій для «конкурентів» диктатора.

Exit mobile version