Переговори Путіна та Ердогана: ЗМІ повідомили, що запропонує президент Туреччини диктатору щодо переговорів з Україною

Згідно з повідомленнями у ЗМІ, у понеділок, 4 вересня, у Сочі має відбутися зустріч турецького президента Реджепа Ердогана із кремлівським диктатором Володимиром Путіним. Стало відомо, що має намір запропонувати глава Туреччини російському лідерові щодо мирних переговорів із Україною.

Реджеп Ердоган і Володимир Путін

Фото – rbc.ru

Турецьке видання Milliyet пише, що однією з тем сьогоднішньої зустрічі Ердогана з Путіним стане початок «справедливого мирного переговорного процесу» щодо війни РФ проти України, інформує «НБН».

Журналісти зазначають, що турецький лідер у ході переговорів заявить про зростання наслідків повномасштабної війни в геометричній прогресії, зазначивши, що нібито за справедливого миру в цьому збройному протистоянні немає переможця і того, хто програв.

Ердоган акцентує увагу на тому, що в регіоні важливо встановити міцний мир та стабільність, у чому Анкара готова відіграти важливу роль. Глава Туреччини повідомить кремлівському диктатору, що він готовий взяти на себе роль посередника в діалозі між Києвом та Москвою, включаючи проведення прямого переговорного процесу.

Раніше ЗМІ також повідомляли, які теми обговорюватимуть лідери під час зустрічі у Сочі.

Exit mobile version