Путін назвав Маска «видатною людиною» і звинуватив США в «переслідуванні» Трампа

Кремлівський диктатор Володимир Путін розхвалив американського мільярдера, главу корпорації SpaceX Ілона Маска, а також став на захист екс-глави США Дональда Трампа, якого нібито переслідують через політичні мотиви.

Володимир Путін і Дональд Трамп

Фото – gettyimages.com

Під час Східного економічного форуму російський лідер завалив компліментами Ілона Маска, якого звинувачують у відключенні зв’язку Starlink поблизу Криму, щоб зірвати ЗСУ атаку на ВМФ РФ, інформує «НБН» з посиланням на росЗМІ.

Диктатор заявив, що американський підприємець є «видатною людиною, активним та талановитим бізнесменом». За словами глави Кремля, у мільярдера багато що виходить за підтримки США.

При цьому Путін звинуватив Америку в тому, що вона переслідує скандального політика Дональда Трампа через політичні мотиви. Глава РФ вважає, що саме тому проти 45-го президента США порушили кримінальні справи, що показує «гнилість політичної системи» країни. Лідер росіян додав, що Вашингтон «не може навчати інших демократії».

Раніше в інтерв’ю український лідер Володимир Зеленський висловив впевненість у тому, що Трамп, у разі його перемоги на президентських виборах у США, не підтримуватиме главу Кремля.

Exit mobile version