Собчак заявила, що їй зателефонував Кадиров: опозиціонерка розповіла деталі розмови з главою Чечні

Російська псевдожурналістка Ксенія Собчак стверджує, що їй дзвонив ставленик Кремля у Чеченській Республіці Рамзан Кадиров. «Опозиціонерка» розповіла деталі розмови із соратником Путіна.

Ксенія Собчак

Фото – ria.ru

У своєму Telegram-каналі «Кровавая барыня» псевдожурналістка повідомила, що вона 40 хвилин спілкувалася по відеозв’язку з главою Чечні. Як з’ясувалося, Кадиров подзвонив їй через те, що вона закликала розслідувати інцидент із його сином Адамом, який побив людину у СІЗО, інформує «НБН».

Соратник Путін висловив невдоволення з приводу того, що Собчак «чіпає» його родину. При цьому глава Чеченської Республіки заявив, що пишається вчинком 15-річного сина.

Чеченський бойовик розповів, що фігурант справи про спалення Корану Микита Журавель, до якого він прийшов у СІЗО, нібито хотів прийняти іслам, щоб «врятувати свою шкуру». Кадиров заявив, що їм не потрібні такі мусульмани та залишив кабінет. Пізніше з приміщення почали лунати крики, і він відправив туди свого охоронця. Соратник Путіна зазначив, що Адам, який бив ув’язненого, «самостійний та темпераментний». При цьому глава Чечні нібито не пам’ятав, що його синові лише 15 років.

«Опозиціонерка» зазначила, що Кадиров дозволив їй писати про нього будь-що, проте попередив про наслідки, якщо Собчак продовжить «чіпати» його родину.

Псевдожурналістка також звернула увагу на стан бойовика. Вона стверджує, що він «живий, здоровий енергійно їв горішки кеш’ю», прикріпивши скріншот відеорозмови.

Зазначимо, що Кадиров опублікував у Мережі відео, як його син Адам б’є уродженця України Микиту Журавля у СІЗО, якого звинувачують у спаленні Корану на тлі мечеті у Волгограді. Про інцидент ЗМІ писали ще у серпні.

Exit mobile version