Знайшли під дверима свинячі голови: російські пропагандисти поскаржилися на моторошні «сюрпризи» та погрози від невідомих

Російські пропагандисти, співробітники агентства «РИА Новости» Тимофій Сергєйцев та Костянтин Сівков знайшли у себе під дверима свинячі голови. Прихильники війни РФ проти України поскаржилися на моторошні «подарунки», заявивши, що вони отримують погрози.

Пропагандисти РФ Тимофій Сергєйцев та Констянтин Сівков

Фото – ria.ru

Сергєйцев розповів, що у вівторок, 26 вересня, близько 22:00 він знайшов під дверима своєї квартири в Москві голову свині, яка лежала в чорному пакеті. Псевдожурналіст передав речовий доказ поліції.

Раніше 19 вересня такий самий «сюрприз» чекав під дверима Сівкова, інформує «НБН» із посиланням на прес-службу медіагрупи «Россия сегодня».

За словами рупорів путінського режиму, вони постійно отримують погрози від невідомих, які вимагають, щоб пропагандисти відмовилися від підтримки так званої «СВО» та прокремлівських заяв.

Як повідомлялося, пропагандисти в ефірі шоу Скабєєвої запанікували через постачання далекобійних ракет Україні. У спеціальному випуску програми «експерт» поділився невтішним прогнозом для РФ.

Exit mobile version