Натякає на безкарність: син Кадирова залишив зухвале послання росіянам після побиття заарештованого у СІЗО

15-річний син глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова Адам натякнув росіянам, що він не буде покараний за побиття ув'язненого в СІЗО, опублікувавши в Мережі зухвале послання.

Рамзан Кадиров та його син Адам

Фото – chechnyatoday.com

Син головного чеченського бойовика Адам Кадиров у понеділок, 25 вересня, опублікував у своєму Instagram-акаунті публікацію із зухвалим повідомленням, на яку громадськість звернула увагу лише зараз, інформує «НБН».

Син глави Чеченської Республіки розмістив свою фотографію, під якою, звертаючись до росіян, заявив, що вони можуть обговорювати, пліткувати про нього, заздрити та ненавидіти його. Однак, як вважає Адам Кадиров, його хейтери розуміють, що все одно будуть мило посміхатися йому під час зустрічі.

Нагадаємо, що заарештований Микита Журавель, якого звинувачують у спаленні Корану на тлі мечеті у Волгограді, в середині серпня, повідомив, що його побив Адам Кадиров.

Нещодавно голова Чечні опублікував відповідне відео, заявивши, що він пишається вчинком сина. ЗМІ чекали коментарів щодо інциденту від представника Кремля Дмитра Пєскова. Проте речник Путіна відзначився реакцією на відео за участю Кадирова-молодшого.

Exit mobile version